Számla START termék ikonjaSzámla START

Havonta nettó 1990 Ft-tól

A legegyszerűbb számlázó program, minden felesleges funkció nélkül

Összegyűjtöttük azokat a fontos eszközöket, amelyekre szükséged lehet a számlák kiállításához és kiküldéséhez. Ezeket egy könnyen kezelhető felületen érheted el az interneten keresztül. Vagyis a számlázó program segítségével bárhol és bármikor kiállíthatod és kiküldheted számláidat.

Átlátható felület, könnyen kezelhető számlázó program

Az egyik legfontosabb célunk az volt, hogy kényelmes, egyszerűen használható számlázó program szülessen a fejlesztések során. Természetesen a funkcionalitást sem szorítottuk háttérbe. A szoftverrel elvégezhetők a leggyakrabban felmerülő feladatok, mint a kimenő és előleg számlák, a díjbekérők kiállítása, illetve ezek kiküldése. A program segítséget nyújt a kintlévőségek nyomon követésében és kezelésében is. Mindig tisztában lehetsz a vállalkozásod pénzügyi helyzetével, hiszen a számlázó kimutatásokat és összegzéseket is készít a bizonylatokról és számlákról.

\n

A letisztult designnak és az egyértelmű menürendszernek köszönhetően a számlázó program használata kifejezetten egyszerű. Kérésedre személyes bemutatót és oktatást is tarthatunk, amely során elsajátíthatod a rendszer alkalmazását. Vess egy pillantást a felületre!

Ismerd meg a legegyszerűbb számlázó programunkat!

\n

Amennyiben felmerült benned bármilyen kérdés, tedd fel bátran a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeink bármelyikén! Készséggel válaszolunk.

Funkciók

Díjbekérő

A számlázó program alkalmas díjbekérő kiállítására.
A díjbekérő, amelyet proforma számlának is neveznek, egy számlának nem minősülő bizonylattípus. A díjbekérő segítségével elkerülheted, hogy olyan termékek vagy szolgáltatások után fizesd meg a forgalmi adót, amelyeket már értékesítettél ugyan, de az ügyfeled még nem térítette meg a díjukat. Így nem kell megelőlegezned az ÁFÁ-t.
Bővebben  →

Kimenő számla, előleg számla

Magától értetődően a számlázó program hagyományos számlák kiállításához is használható. A szoftver lehetőséget nyújt az előleg számlák készítésére is. A számlák a jogszabályoknak megfelelően tölthetők ki. Feltüntetheted vállalkozásod logóját, megjegyzéseket írhatsz, és kedvezményeket adhatsz, beállíthatod, hogy milyen elemek szerepeljenek a számlán. Vagyis mindent megtehetsz, amit a papírszámlákkal is, csak jóval egyszerűbben.
Bővebben  →

Számla
e-mailben

A számla vagy a bizonylat kiállítását követően a számlázó program egy pdf fájlt generál, amelyet szabadon kiküldhetsz e-mailben a rendszer belső levelezőjén keresztül bármelyik ügyfelednek. Nem kell többé a postázással foglalkoznod, amivel időt és pénzt is nyersz.
A partnered egy teljesen hiteles számlát kap, amit csak ki kell nyomtatnia. Ezáltal sokkal gyorsabbá válik az adminisztráció, hiszen neki sem kell napokat várni a számla beérkezésére.
Bővebben  →

Kintlévőségek, kiegyenlítések

A számlázó program segítségével kezelheted a kintlévőségeket és a kiegyenlítéseket is. Lehetőséged van a részkielégítések vezetésére is. A beépített levelezőt akár fizetési felszólítások küldésére is használhatod. A rendszer pontosan megmutatja, hogy milyen kintlévőségeid vannak. A számlák listázhatók a fizetési határidő szerint is, így láthatod, hogy mely számláidat nem egyenlítették még ki.
Bővebben  →

Kimutatások és listák

Minden számláról, bizonylatról egyszerűen készíthetsz listát a számlázó program megfelelő funkcióját használva. Átláthatod, hogy egy adott időszakban hány darab számlát adtál ki, és ezeknek mennyi az összértéke. Készíthetsz összetettebb kimutatásokat, amelyeket pdf-ben vagy Excel fájlban is exportálhatsz a rendszerből.
Egyrészt átfogó képet kaphatsz a cég pénzügyeiről, másrészt a szűkítésekkel és lekérdezésekkel egyes részterületekre, partnerekre is fókuszálhatsz.
Bővebben  →

Csoportok

Létrehozhatsz számla-, partner-, és termékcsoportokat, így könnyen rendszerezheted, átláthatóvá teheted a programban lévő információkat.
Bővebben  →

Felhasználói kézikönyv Adatvédelmi irányelvek Ászf

 • Biztonság

  Online számlázó rendszerünket Ön HTTPS biztonságos protokollal, titkosított SSL csatornán keresztül éri el. A böngészője címsorában a következő szerepel: „https://program.viama.hu”. A böngésző és a szerver közötti adatforgalom így végig visszakövethetetlen formában zajlik. Ilyen biztonságos protokollt használnak például a bankok, amikor Ön az interneten keresztül küldi el utalásait, de az ügyfélkapun is ezt alkalmazzák, amikor elektronikus adóbevallását adja fel. Az SSL tanúsítványt a NETLOCK ZRT. biztosítja számunkra, melynek védett logóját így hivatalosan is használhatjuk honlapunkon.

 • Szerverpark

  Nagyobb biztonságban tudhatod adataidat, ha egy szerverparkban elhelyezett szerveren tárolod őket, mintha az otthoni vagy az irodai gépeden lennének. A szervereken Linuxot használunk, ami stabilabban, megbízhatóbban és nem utolsósorban jóval biztonságosabban működik a Windowsnál. Fizikailag és elektronikusan is jobban védettek lesznek az adataid, hiszen egy jól őrzött, hardveres tűzfallal rendelkező, gerinchálózatra kötött szerverparkban rengeteg szakember folyamatosan figyel a biztonságukra. És akkor még nem is említettük a rendszeres adatmentéseket.

 • Adatvédelem

  Minden téged, illetve a vállalkozásodat érintő adatot bizalmasan kezelünk. Ez vonatkozik az online számlázó program által használt összes adatra is. Ezeket nem adjuk ki harmadik félnek, valamint semmi szín alatt nem hozzuk nyilvánosságra. A programban rögzített információk bizalmasak, a VIAMA Software Solution Kft. ezért magára nézve kötelezőnek tekinti, hogy minden rendszerben rögzített adatot, információt és dokumentációt mint üzletit titkot kezeljen.
  Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-85919/2015